Мъж и жена са открити мъртви в Казанлък

Телата на мъж и жена бяха намерени тази сутрин в Казанлък, съобщи БНР. Полицията работи по версията за убийство и самоубийство на младите хора.

По двете тела са открити следи от огнестрелно оръжие, най-вероятно от пистолет, уверяват източници на общественото радио. Установено е, че мъжът и жената преди време са живели на семейни начала.

Най-вероятната причина за тежкия инцидент е скандал между двамата, следствие от неизяснени лични взаимоотношения, твърдят източниците на БНР.

По-късно от БНР информираха, че мъжът, който е на възраст около 50 години, е пенсиониран полицай, който работел в системата на МВР. Най-вероятно убийството е извършил със служебното си оръжие, с което после е сложил и край на живота си.

Тялото му е намерено паднало върху тялото на убитата 46-годишна жена. Тя е работила във ведомствено кафене в казанлъшки завод.

По информация на казанлъшката presstv.bg двата трупа са открити пред блок 46-ти, който се намира между военното поделение и основното училище в квартала.

Двата трупа са открити на самото пътно платно в междублоковото пространство.

По информация на БГНЕС двама простреляни са около 50-годишни и били пред сключване на брак. Те живеели вече двайсетина години на семейни начала. Имат и 16-годишна дъщеря.

Наскоро са се разделили за кратко, след това отново се събрали и заговорили за сватба. От няколко дни били отново разделени.

По неизяснени до момента причини след възникнала свада мъжът е убил жената, след което се е самоубил. Мъжът е действащ полицай.

Имаше видими следи от кръв, което бе в основата за версията - насилствена смърт. На мястото работят криминалисти.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини