Наградиха най-добрите рисунки в конкурса на СОУРИЧЕ "Аз и Детското полицейско управление"

Изображение 1 от 2

    Всичките 25 членове на Детското полицейско управление в СОУРИЧЕ "Д-р Петър Берон" се включиха в конкурса. В продължение на един месец учениците от третите класове се опитаха да покажат през тяхната творба, как виждат детската полиция в която участват и пресъздадоха реално наученото от тях до момента. Техните занимания стартираха в началото на учебната година и ще приключат в края на 2018 г.

    Специално жури от служители на полицията и преподаватели от школото оценяваха работата на малките полицаи. На тържествена  церемония, в присъствието на директорът на училището Севделина Димитрова и началника на Първо РУ в Перник ст. инспектор Владимир Тодоров бяха наградени първите трима, който ще вземат участие в конкурса на областно ниво.

    На първо място се класира Георги Бъчваров от 3 Б клас. Втора е Виктория Гълъбова от 3 А, а на трето място Алекс Петровски също от 3 А. С кратка музикална програма бъдещите полицаи поздравиха гостите на тържеството и своя отговорник от полицията младши полицейски инспектор Цветелина Петрова. Този конкурс е една от първите публични прояви, като тепърва малките блюстители на реда ще могат да се изявяват в много предстоящи инициативи.

    Източник: perunik.com

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини