Моци и Владо Стоянов отличници в Лудогорец

Козмин Моци и Владо Стоянов винаги са минавали за футболисти, които имат излишни килограми и не спазват режим, но вече са станали за пример в Лудогорец. Това разкри треньорът Георги Дерменджиев на път за Турция. 

"Правихме медицински прегледи на част от футболистите, които са тук. Моци е с 4 килограма под нормалното тегло, Владо Стоянов също", каза Дерменджиев преди пристигането на отбора в Турция, където ще проведе едномесечна подготовка.

"Не можем да делим подготовката - дали да е насочена към Копенхаген, или към вътрешното първенство. Насочихме се към съперници със сходен на Копенхаген стил на игра.

Но ние имаме един стил, който няма да нарушим. Започнахме да изучаваме Копенхаген, имаме им цялата програма, те нашата също. Ще ги анализираме максимално най-добре", поясни треньорът на шампионите.

Относно селекцията и привлечения нов вратар от Бразилия, спецът заяви: "Взехме новия вратар за по-добра конкуренция. Няма да продаваме Владо или Борян. Ще привлечем нов футболист, само ако имаме изходящ трансфер".

Източник: offnews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини