“Розовата пантера 2”

Комикът Стив Мартин ("Тримата амигос", "Деца на килограм") отново ще влезе в образа на френския инспектор Жак Клузо. Както обикновено, разследването, което води Клузо, ще се превърне в страхотна каша.


В комедията "Розовата пантера 2" безстрашният инспектор Клузо ще се обедини с международен екип от детективи. Тяхната мисия е залавянето на опасен крадец, който се е специализирал в похитяването на безценни исторически артефакти.

Британският актьор Джон Клийз ("Фолти Тауърс") ще изиграе ролята на главен инспектор Драйфус. Анди Гарсия, Алфред Молина и Аишвария Раи ще се присъединят към Клузо, за да се изправят срещу ловък престъпник, какъвто криминалният свят не познава. Френският актьор Жан Рено ще повтори ролята си на инспектор Понтон от "Розовата пантера". Звездата от тв сериала "Лас Вегас" Моли Симс също ще участва в комедията. Режисьор на "Розовата пантера 2" ще бъде Харалд Зуорт, най-известен с комедията "Агент Коди Банкс".

Новите приключения на инспектор Клузо ще имат официална премиера на голям екран на 6 февруари 2009 г. "Розовата пантера 2" е копродукция на филмовите студиа "Columbia Pictures" / MGM.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини