МВР издирва родителите на изоставено 7-месечно бебе

Варненската полиция издирва родителите на изоставено 7-месечно момченце. Бебето е било изоставено на 24 юни на междуетажна площадка в жилищен блок срещу Автогара-Варна, съобщават от полицията.

Когато било открито, момченцето било на видима възраст около 6 месеца и тежало 7,6 кг. Било високо 70 см. Бебето е с бял цвят. От полицията информират още, че очите на момченцето са тъмни сиво-сини, носът - чип. Овалът на лицето – кръгъл. Бебето нямало зъби. Служителите на реда определят здравословното състояние на детето като добро. Изглеждало добре гледано.

То било облечено със сива тениска, с тъмно сини ръкави и кантове от двете страни, с червена яка и надпис под яката „Best Race” и рисунка на състезателна кола (герой от анимационно филмче – Маккуин Светкавицата). Момченцето било с дълги сиви панталони със син кант от двете страни.

По информация от полицията бебето е изоставено от жена на видима възраст около 20-25 години. Тя била с бял цвят на кожата, с права кестенява коса, вързана отзад на опашка. Жената е била облечена с цветен клин и цветна блуза с къс ръкав. Тя е с пълно телосложение.

Издирването й във Варненска област до момента не е дало резултат, допълват от полицията.

В тази връзка служителите на реда призовават хората, които имат информация за жената или за други близки на момченцето, да сигнализират на телефон 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Пе
    Пепо
    1 0
    13:27, 22 юли 2016
    Какво хубаво дете!!! И майката и бащата са за затвора. Без никаква отговорност!!!
Последни новини