Кога и къде можете да се срещнете с общинските съветници на ГЕРБ в Перник?

Общински съветници от ПП ГЕРБ-Перник с приемен ден в сряда.

На 8 юни /сряда/ от 10 до 12 ч. представителите на политическа партия ГЕРБ в Общински съвет-Перник  Клара Будинова и Любомир Жотев ще проведат приемен ден с граждани в Община Перник.

Клара Будинова е секретар на Постоянна комисия „Екология, земеделие и гори” и член на Постоянни комисии „ Здравеопазване и социални дейности” и „Транспорт, обществен ред, сигурност и паркинги”

Любомир Жотев е председател на Постоянна комисия „Устройство на територията и инженерна инфраструктура” и член на Постоянна комисия „Транспорт, обществен ред, сигурност и паркинги”

Приемна в офиса на ПП ГЕРБ в кметство „Изток“, на ул. „Благой Гебрев“ 20, ще проведат общинските съветници  Румен Станишев и Иво Петров.

Иво Петров е член на комисии „Бюджет, финанси и европроекти” и „Общинска собственост, концесии, приватизация и следприватизационен контрол” в ОбС.

Румен Станишев е зам.-председател на Постоянна комисия „ Децата, младежта, спорта и туризма” и учатва в Постоянна комисия „Устройство на територията и инженерна инфраструктура”.

Сигнали, мнения, становища и въпроси могат да бъдат подавани и по електронен път на имейл едрес savetnici_gerb_pk@abv.bg, както и на адрес: гр. Перник, пл. “Св. Иван Рилски” N1, адресирано до представителите на ПП ГЕРБ в ОбС-Перник.

Източник: zapernik.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини