Ново скандално видео на Миро. И слава Богу...

Миро пуска клип към клубната версия на "Губя контрол когато", dir.bg сложи видеото на челно място.

Популярната песен "Губя контрол когато", която Миро записа по случай 14 февруари, вече има и клубен вариант. Миро засне скандален клип към новата версия на парчето.

Видеото е направено под режисурата на Ники Нанков. То съдържа сцени на садо-мазохизъм и хомосексуализъм, нетипични за досегашния стил на Миро.

Гледайте тук
А коментарите в dir-а доказват здравия морал, високата естетика и сериозното разбиране на секса и скандала сред българските интернет и dir потребители. Глас народен - глас божи: няколко гласчета насочват към чалга-фолк похватите, ползвани във видеото, други ведри гласчета намекват за крайно декларативната интерпретация на секса, вероятно имайки предвид, че две голи тела, пък били те и женски, може и да се окаже, че не са нито секси, нито скандални. Едно наблюдателно око го определя като Madonna-like. Има и възторзи, за видеото ли, за Миро ли... Горе - долу всички заявяват, че музиката е нъмбър уан. Е, да си го кажем: няма искреност в клипа, въпреки многото символи на тва и онова; има голяма истина в коментарите към материала в dir-а. И слава Богу, не сме толкова изпаткали, колкото се опитват да ни изкарат.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини