Снимат ”The Prince and Me 3” у нас

Днес в Ню Бояна започват снимките на Принцът и аз 3 (The Prince and Me 3). Екипът ще снима в продължение на три седмици на локации в Копривщица, Враня, Перник, Витоша и София.


Режисьор на третата част от поредицата е Catherine Cyran. В ролята на кралица Пейдж отново влиза Каm Haskin, краля играе Chris Gear. Сред обкръжението на кралската двойка са българите Петьо Пейков, Георги Иванов, Китодар Тодоров, Валентин Ганев и др.

Първите две части на Принцът и аз разказват за любовта между датския престолонаследник принц Едуард и американската студентка по медицина Пейдж. След множество препятствия заради "обикновения й произход двамата се женят и поемат управлението на Кралство Дания.



В третата част на Принцът и аз Пейдж и Едуард отиват на меден месец в градчето Белавия, което екипът на филма пресъздава в Копривщица. През това време министърът на финансите успява да убеди правителството да одобри опасен проект за прокарване на газопровод през кралството. Кралят и кралицата обаче се намесват навреме и спасяват кралството от бедствие.

Продуцент на Принцът и аз 3 е Ню имидж. Реализацията на филма е от изцяло български екип.

Източник: pop.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини