Десислава и Белослава са секс дивите на годината

Десислава бе избрана за най-секси жената на 2007 г. от читателите на Tialoto.bg в специална анкета.

2007 г. определено беше нейната година. Певицата пое риска да участва във ВИП Брадър, където свали грима и хората видяха, че (някои) поп фолк певици могат да са красиви и без грим, коментират читателите в сайта.


Тази година Десислава доказа още, че има не само сексапилно тяло, но и прочувствен глас. Тя участва в турнето на Комиците през лятото, а през декември направи в първия по рода си "Таен концерт" у нас, организиран от телевизия MAD.


На него тя не пя поп фолк, а кавър версии на златни поп и рок хитове, изпълнени с различни аранжименти и звучене.


Освен читателския глас, от Tialoto.bg са избрали и своята най-сексапилната българска звезда. Критериите на избора са за присъствие в сайта, влияние и личната прогнозна оценка на журналистите в медиата за влиянието на тази личност в шоубизнеса, имайки предвид, че сексапилът е неотменна черта за всяка знаменитост.

Изборът е паднал върху певицата Белослава.

"Когато една жена съумява да е секси без дълбоко деколте и предизвикателни дрехи, това е развносилно на чудо. И това чудо в български мащаб се нарича Белослава. Нейният глас и нейната музика са най-сексапилното нещо, което се случи в родния шоубизнес през 2007 г.", коментира избора главният редактор на Tialoto.bg Александър Иванов.
Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини