Помогнете! Познавате ли тази татуировка

МВР помоли за съдействие в случая с трупа на младо момиче, което изплува на плажа в Бургас. Който я познае по татуировката от снимката, нека се обади веднага.

Полицията все още издирва самоличността на момичето, което бе открито мъртво в Бургас. Жената е на видима възраст около 20 - 25 год., висока 169-170 см., със слабо телосложение, гъста кестенява боядисана коса, с дължина до раменете. На дясната ръка, по дължината от лакътя към китката от външна страна има татуировка с надпис Carpe Diem.

Гражданите, които имат информация за издирвано момиче с такова описание, да се обадят на тел. 112 или да подадат сигнал в най-близкото полицейско управление.

Трагедията, за която Флагман.Бг пръв съобщи, е станала около 09.30 часа тази сутрин. В Морската градина, на брега на морето в района под Пантеона, случаен гражданин, разхождащ кучето си, открива трупа на младата жена.

Тялото й е откарано в Катедра „Съдебна медицина" за установяване на причината за настъпването на смъртта. По първоначални данни, видими следи от насилие по тялото на жената не са открити. Работата по случая продължава.

Източник: http://www.standartnews.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини