Шокиращи факти от личния живот на бащата на Ани

Ще го накълцам, както той Ани!

"Ще го накълцам, както той накълца детето ми! 30 г. затвор да му дадат. Там да умре. Ще го режа бавно, бавно. Първо ноктите ще му изтръгна", каза майката на Ани - Димитрина. "Не ми каза защо я е убил. Нищо не ми е казвал! Всички неща научих от адвоката", твърди Борисова.

Димитрина и Станислав са наркомани от Габрово, той й бил сводник

Шокиращи факти изплуват около личния живот на Станислав, който хладнокръвно накълца и свари собственото си дете. 27-годишният Станислав Бакърджиев, известен сред близките си като Сава, е съжителствал с травестит на име Роза през 2007 г., съобщи в. "Български новини". "Правех компания на приятел и така се запознах със Станислав, а по-късно станахме двойка и до 2010 г. живеехме заедно по хотели", разказва в показанията си бившият възлюбен на Канибала.

"Канибалът от България" вчера бе топ новина във всички световни вестници. Профайлъри и психолози от Гърция пък си "блъскат главата" да разгадаят демоните в душата на детеубиеца. "Става въпрос за психопат, който изпитва удоволствие от болката на другите. Той е човек със здрав разум. Това, че е извършил престъплението по този начин, показва, че всичко е планирано от време, а не е спонтанно извършено престъпление. Този човек няма чувства", коментира пред медиите психотерапевтът Димитра Сфика.

Родителите на 4-годишната Ани, убита в Атина, са в ареста. Засега единствен обвиняем е баща й. Разследващите нищят дали бащата убиец е имал съучастник. Бащата не е признал, че е убиецът, а само за това, че е разчленил трупа. До момента за полицията остава неизяснен начинът, по който е погубено детето. По време на дългите и мъчителни разпити мъжът бил много спокоен и хладнокръвен и

нито веднъж не казал, че съжалява

за стореното, твърдят гръцките медии. Според разследващите между 8 и 9 април, на Разпети петък, 27-годишният мъж се е отървал от трупа на момиченцето по особено зверски начин. "Няма да намерим и кокалче", заявиха полицейските служители по време на официалните изявления по случая с убийството на 4-годишната Ани. Според полицията мотивът на Канибала била ревността му към 25-годишната му приятелка и майка на Ани. Станислав се опасявал, че Димитрина ще вземе дъщеря им и ще я отведе при приятеля си в Германия. У Бакърджиев

полицията намерила 12 000 евро

които били подарък за Димитрина от германеца. Според полицията майката не е знаела за убийството на детето, а само, че е изчезнало. В това време Димитрина била в Германия при приятеля си, а за Ани се грижел баща й.

Ключов свидетел за разплитане на случая е приятел на бащата, който отсядал често в дома на семейството. Според медиите той се казва Ники и се намира в България. Дали може да е замесен в убийството - засега разследващите не издават.
Според GRReporter бащата на Ани ще бъде настанен в изолирана килия в затвора на остров Корфу. Гръцките медии го сравняват с "крепостта" във Филаделфия

в която е хвърлен мафиотът Ал Капоне

Решението Сава да бъде "заточен" на Корфу взел вчера прокурорът в Атина след консултации с Министерство на правосъдието и със следствените власти. Първоначалното предложение на прокурора бил затворът в Трикала. От съображения за сигурност обаче в крайна сметка мъжът ще бъде изпратен в Корфу, където няма да има контакти с останалите затворници. Във вторник отговорният министър на вътрешните работи Янис Панусис предрече, че много скоро мъжът ще бъде мъртъв - или ще се самоубие, или

ще бъде претрепан от съкилийници

"Когато убиеш майка си или детето си по толкова жесток начин, в затвора има нещо като морален кодекс. Със или без кавички, както искате го кажете", бяха думите на гръцкия министър.

Майката на Ани, 25-годишната Димитрина Борисова, продължава да е в предварителния арест на Генералната дирекция на гръцката полиция. Във вторник жената поиска и получи 48-часова отсрочка и ще дава показания пред прокурора днес. Срещу нея са повдигнати обвинения в престъпна небрежност, довела до убийството на дъщеря й, и за лъжесвидетелстване. Според оперативните работници майката на детето Димитрина Борисова не е знаела за трагедията, научила впоследствие и дори в момента не знае зловещите детайли около изчезването на Ани.

Мъжът и жената са родени в Габрово. Самата Ани е проплакала в София и е отгледана от баба си и дядо си. В паспорта е записана с името на майка си, тъй като Станислав не я признал. Димитрина за първи път дошла в Атина през март 2015 г.

Психиатърът Мария Калогеропулу от Организацията за борба с наркотиците съобщи, че

4 пъти сигнализирала властите за насилието

в семейството на Ани, но прокурорът, отговорен за семейното насилие, не се е намесил. Тя потвърди свидетелствата на няколко съседи, че бащата често е малтретирал детето и майката е знаела това. Според психиатъра той е бил абсолютно безразличен към дъщеря си, а жената искала да я гледат бабата и дядото, а тя да я вижда само когато иска. Впоследствие от Организацията за борба с наркотиците опровергаха при тях да работи такава психиатърка. Полицията задържа Мария Калогеропулу за разпространение на фалшиви сведения.

Директорът на гръцката полиция Христос Папазафирис, цитиран от GRReporter, определи случая без прецедент в хрониката на гръцката полиция, но и в световната практика. "Това е най-сложният казус в 30-годишната ми кариера, бях се отчаял, че няма да успеем да го разрешим", призна той.

Според неофициална информация, Станислав и Димитрина били наркомани. Тя се занимавала с проституция, а той й бил сводник.

Майката на касапина е в шок: Срам ме е да изрека името на сина си

Майката на Станислав е в шок. Тя обвини Димитрина, че е свързала сина й с травестити. "Казвах му да не се занимава с нея. Когато забременя, ме попита какво да прави. Казах й, че може би не е готов да поеме такава отговорност. Синът ми беше безработен, а и двамата са зависими. В крайна сметка, детето се роди в България", каза бабата Офелия Гутева. Тя е сигурна, че Станислав не е способен да направи такова зловещо престъпление. Колкото до хомосексуалните връзки тя знаела, че двамата били в компания на травестити и се притеснявала за сина си, като постоянно му казвала да се откъсне. "Какво да кажа? Тя работи, свърши си работата. Синът ми беше с нея вкъщи и тя му даваше наркотици и пари. Даже не искам да казвам името на сина ми отново. Жена му, която работеше там, имаше тези приятели. Компанията й беше от такива хора. За приятели имаше двама травестити - българин и грък, които й ходеха вкъщи. Бяха приятели на Димитрина, но дружаха и със Сава", разказа Офелия пред гръцки медии и помоли за прошка, че синът й е извършил подобно зверство.

Цветя и свещи под прозореца на детето

Пред прозорците на приземното жилище на ул. "Михаил Вода" в Атина от сутринта се трупат букети с цветя и играчки. Потресени граждани палят свещи за малката Ана. Местните на могат да повярват, че човек е способен на такава жестокост. Оставят и бележки. На една от тях, посветена на малкия ангел, пише: "Четири рози, за четирите години от твоя живот, Ани".

 

Източник: http://www.standartnews.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 17.10.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Днес съсредоточете повечето от усилията си върху професионалната сфера, защото съществува риск от неуспех. Огледайте нещата от всичките им страни до най-малките подробности. Изберете най-подходящия момент за действие, от това ще зависи много. Някои от вас получават финансови приходи от успешно реализирани сделки с наеми и продажби на имоти.
17 окт 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Заели сте се с много дела едновременно и имате всички шансове да успеете, стига да овладеете емоциите си. Не допускайте външни вмешателства в работата си, особено, ако е свързана със значителни суми. Вие най-добре знаете какво трябва да се направи. Потърсете контакт с приятел, с който отдавна не сте се чували.
17 окт 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Делата ви днес ще бъдат успешни, ако проявите търпение и оставите обстоятелствата да работят във ваша полза. Харчете по-малко от заработеното и ще имате повече. Ако споделите вечерта си с любимия човек ще неутрализирате напрежението от деня и ще се заредите с нови сили. Очакват ви приятни емоции.
17 окт 2019

Хороскоп за Рак

Рак
В подкрепа на работата ви ще се мобилизирате и я приключите навреме. Имате добра енергия, а и физическата ви форма позволява да се натоварите повече, няма да се отрази на неблагоприятно на общуванията ви. В желанието си да сте полезни на някого ще направите и невъзможното, дано го оцени.
17 окт 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Силни емоции и добро настроение ще преобладават сред Лъвовете. С отворени сетива сте за новостите и няма да пропуснете добрата възможност, която ви се предлага днес. Активността ви ще е провокирана и от желанието ви час по-скоро да видите осъществени намеренията си. Не пренебрегвайте човека, който ще ви потърси за подкрепа.
17 окт 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Някои Деви днес ще бъдат заинтригувани от делово предложение, което идва тъкмо навреме. Имате възможност сами да прецените дали поемате риск или не, и да се справите със ситуацията. За предпочитане е да не намесвате роднините си, които едва ли ще са в състояние да погледнат обективно на нещата.
17 окт 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Независимо дали се занимавате с работа или развлечения, със сигурност вие ще сте един от хората, които дават идеи. Бъдете готови да се съобразите и с всяко чуждо мнение. Само така ще постигнете нужното спокойствие в обстановката около вас. Някои от вас ще предприемат кратко пътуване.
17 окт 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Нещата ви ще се развиват такива, каквито сте ги планирали. Ще получите финансови придобивки и ще можете да се поглезите. Това ще повиши самочувствието ви и ще ви настрои на хазартна вълна. Може би трябва да преразгледате отношенията си с някои хора и да преосмислите връзки, които ви потискат.
17 окт 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Професионалната ви работа ще запълва основната част от времето ви днес. Без изненади ще протича деня и на творците, отдадени на творчеството си ще се посветят на идеите си. Вложените усилия ще бъдат гаранция за сполука. За други издигане в службата и финансови придобивки. Изненадайте приятно партньора си.
17 окт 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Опитайте се да разведрите атмосферата около вас, повече напрежение е нездравословно. Намерете себе си и своето място сред другите. От правилната ви преценка ще зависи бъдещето на много хора. Разпределете времето си, като не пропускате да обърнете внимание на близките си и на нуждата ви от почивка.
17 окт 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще се организирате и ще свършите всичко, което планирате за днес, без това да се отрази на връзките ви с околните. При постигане на договорености не изхождайте единствено от личните си интереси, защото няма да се стигне до сделка. Използвайте деня си и за подготовка на предстоящо пътуване.
17 окт 2019

Хороскоп за Риби

Риби
За повечето от представителите на знака този ден обещава да бъде спокоен и без излишни изненади. Въпреки това обаче бъдете готови за нещо, от което зависи начина, по който ще протича бъдещата ви работа. Опитайте се да възстановите добрите си отношения с човек, който е бил ценен за вас по един или друг начин. Удовлетворението ви от вечерта ще е пълно.
17 окт 2019
Последни новини