Дете се появи на коледно тържество като Путин (видео)

Ученик от град Благовешченск в руския Далечен Изток се появи на училищно новогодишно тържество-карнавал, облечен като президента Владимир Путин, съобщи местната преса.

Малкият Платон Еряшев споделя, че "първо исках да съм Дарт Вейдър, но в магазините нямаше такъв костюм. Оказа се, че на татко са му донесли от Лондон като подарък картонена маска на Путин, той ми предложи да съм президент и аз веднага се съгласих". И допълва: "По-добре, че не станах Дарт Вейдър, защото ако се сбият с Путин, той има лазерен меч, а нашият президент веднага би изпратил армията - с автомати и базуки".

В социалните мрежи се разпространява кратък видео запис, на който детето отправя новогодишно поздравление към жителите на района с пожелания "всички добре да печелят и да им стигат парите, да са добре облечени и да имат хубави коли, да са с добра професия, а децата да си намерят работа, когато пораснат".

Платон разказва още, че се вълнувал, когато влязъл в клас, "защото не знам какво правят президентите до елхата - ами, ако ме накарат да танцувам?". Съучениците му се появили като мускетари, нинджи, принцеси, а момчето казва, че е доволно, че Дядо Мраз не го накарал да казва стихотворение, за да си получи подаръка.

Личната му мечта е да стане изобретател, надява се междувременно да срещне Путин на улицата, а за следващата година планира да се облече като... Сталин.

Източник: http://www.dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини