Коалиция Десните настоява за облекчаване на данъчната тежест за бизнеса и гражданите

Водачът на листата на Коалиция Десните в Хасковски регион Деница Сачева запозна димитровградчани с идеите на коалицията

Коалиция Десните разпъна днес шатра в центъра на Димитровград в рамките на предизборната кампания за Народно събрание в Хасковски избирателен район. За да представи идеите на Коалиция Десните дойде водачът на листата Деница Сачева придружена от Христо Христозов от Димитровград и Гергана Янкова от Хасково.

Те запознаха димитровградчани с основните акценти в своята предизборна програма. Десните застават зад облекчаване на данъчната тежест за гражданите и бизнеса, както и зад изграждане на предвидима и стабилна бизнес среда в страната.

Запазване на финансовата стабилност е друг от акцентите в програмата на Коалиция Десните, каза Деница Сачева. При бъдещо управление Десните ще поискат и прекратяване на злоупотребите на монополите, както и освобождаване на малкия и среден бизнес от бюрокрацията и корупционния натиск.

Десните акцентират в програмата си и върху създаване на Държавна агенция за дигиталната икономика, чрез която да бъде намалена бюрокрацията за гражданите и бизнеса и по този начин да бъде сведена до минимум предпостваката за корупция от старана на държавните и общински органи. Оздравяването и развитието на енергетиката е друг от приоритетите, посочи Сачева.

"Държавата трябва да служи на гражданите си, а гражданите трябва да развиват държавата си", категорични са от Коалиция Десните. Те са под №17 в интегралната бюлетина на изборите на 5 октомври.

Шатрата ще остане в Димитровград до края на седмицата за да информира гражданите за идеите и програмата на Коалиция Десните.

Платен материал.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Димитровградчани се запознаха с предизборната програма на Коалиция Десните
Коалицията е под №17 в интегралната бюлетина
Водачът на листата на Десните Деница Сачева

Десните акцентират в програмата си и върху създаване на Държавна агенция за дигиталната икономика
Кандидатът за депутат от Коалиция Десните Христо Христозов

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини