Подготвят се две продължения на приключенската лента “Пътуване до тайнствения остров”

В началото на 2012-та година по българските и световни киноекрани тръгна продължението на триизмерната лента с Брендън Фрейзър “Пътуване до центъра на Земята 3D”. Продукцията, която бе озаглавена “Пътуване до тайнствения остров”, надмина предварителните очаквания на бокс офис анализаторите и натрупа от кинопрожекциите си по света близо 340 милиона долара. Още преди да се състои DVD и Blu-ray премиерата на филма от студиото Ню Лайн Синема оповестиха, че ще бъде направено още едно продължение, в което отново ще се появят героите на Дуейн Джонсън – Скалата и Джош Хъчинсън.

О своя страна създателя на “Пътуване до тайнствения остров” Брад Пейтън потвърди нееднократно намерението си да режисира третия филм от франчайза (който отново ще черпи вдъхновение от литературната поредица на Жул Верн “The Extraordinary Voyages”).

През изминалите две години не се разкриваше нова информация за подготвяното продължение и имайки предвид натоварения график на Дуейн Джонсън не бе ясно дали той ще може да се завърне отново в ролята на Ханк Парсънс.

Малко по-рано днес обаче от Ню Лайн Синема сложиха край на информационната суша като оповестиха, че “Пътуване до тайнствения остров” ще бъде последван не от едно, а от две директни продължения.

По сценариите на все още неозаглавените продукции ще работят братята Чад и Кери Хейс (“Къщата на восъка”), а според информация от студиото Дуейн Джонсън ще предвожда актьорския състав и на двете части.

Негов екранен партньор ще бъде Джош Хъчинсън (“Игрите на глада”), който за трети път ще се превъплъти в ролята на младия авантюрист Шон Андерсън. Брад Пейтън ще поеме режисурата на третата част, но според слуховете от студиото най-вероятно ще привлекат друг режисьор за четвъртия филм.

За момента Дуейн Джонсън и Джош Хъчинсън са единствените актьори, чиито имена се свързват с предстоящите две продължения.
Тъй като е все още прекалено рано не се знае кога ще стартират снимките на третата част.

Повече детайли за двете продукции се очаква да бъдат разкрити в следващите няколко месеца.


Източник: cinefish

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини