Кои са звездите без пластични операции?

Натуралният външен вид започва да се цени все повече в света на шоубизнеса. Въпреки постоянния медиен натиск да изглеждат перфектно, звездите със силна индивидуалност отказват да се превърнат в клонинги на куклата Барби. За ужас на пластичните хирурзи това често се оказва печеливша стратегия дори в Холивуд, където съвършената визия е издигната в култ.
Супермоделът Жизел Бюндхен
която днес е символ на сексапилната и успяла жена, твърди, че в началото на кариерата не било така. Бившата волейболистка разкри, че когато започнала да се занимава с моделство, постоянно била подложена на натиск да коригира носа си. Жизел признава, че в модните среди директно заявявали, че никога няма да излезе на корица на списание заради големия си нос. Тя не крие, че след такива думи се скъсвала да плаче, но никога не дошло на ум да ги послуша и да отиде на пластичен хирург. Днес топманекенката е щастлива, че е запазила естествената си визия, благодарение на която днес е най-печелившият модел в историята. Тя не е прибягвала до корекции и на други части от тялото си. На честите подмятания, че има силикон в бюста, Жизел отговаря, че е природно надарена и всеки, който се съмнява в това, може да погледне сестрите , които дори били с по-големи естествени гръдни обиколки от нейната.
Родната звезда на световните подиуми
Таня Илиева
също не се подчинява на общия вкус към чипи нослета. Дефилиралата за едни от най-големите имена на световната мода нашенка в началото имала проблеми с леко кривия си нос. Баща , на когото тя приличала, обаче я накарал да започне да харесва дори и недостатъците си. По-късно именно нетипичните нос и визия на Таня станали причина тя да получи първия си голям ангажимент за чужбина. Любимата на Руши Видинлиев си признава, че тогава се обадила разплакана да каже на баща си, че точно благодарение на носа му, който наследила от него, получила шанс да работи зад граница.
Камерън Диас
също смята, че носът не е съвършен, но не мисли да го коригира. Красавицата с кубинско-индиански корени нямала проблеми да започне да работи като модел, нищо че обонятелният орган е кривнат леко на една страна. Тя била постоянно офертирана да си направи пластична операция, за да има повече шанс в кариерата. Камерън решила да остане естествена, но при едно условие. Тя признава, че сключила договор с Бог, според който тя обещала да не коригира нищо по себе си, ако Бог помогне да успее да се реализира в кариерата. Не след дълго сексапилната блондинка получила покана за първата си филмова роля в "Маската" и разбрала, че Бог е приел условието . Днес, след безброй успешни филми и милиони долари в сметката , тя продължава да е твърдо против козметичните корекции.
Попсензацията
Лейди Гага
не крие, че не харесва големия си нос. Тя споделя, че скоро паднала тежко от сцената по време на свой концерт и ударила носа си. Разочаровала се обаче, че не бил счупен, за да може най-накрая да го коригира. Веднага след това певицата допълва, че не вярва в козметичните подобрения и затова не се е подлагала на такива. В един от хитовете си тя дори съветва всички да се харесват такива, каквито са, защото са красиви по свой начин. Лейди Гага разчита на това, което е дала природата и е истинско вдъхновение за своите фенове.
Легендарната
Барбра Стрейзънд
също отказва да се подчинява на общоприетите канони за красота. Изпълнителката на "Меморис" е наясно с това, че не е красавица още от малка, когато родителите често го натяквали. Барбра обаче още тогава била твърдо убедена, че визията няма да попречи да успее нито в кариерата, нито в личния живот. Много от мъжете, с които тя е имала връзка, признават, че намират Барбра за много красива. Сред тях има и признати секссимволи като Робърт Редфорд, Крис Кристоферсън и тенис звездата Андре Агаси, който е по-млад от нея с цели 28 години.
Сегашната любима на Андре Агаси и майка на двете му деца е тенис звездата
Щефи Граф
Щефи, също като Барбра, е подложена на тормоз заради големия си нос. В родната Германия напористи козметични хирурзи дори публично показват как би изглеждала тя с променен нос и обещават безплатни интервенции. Но тенисистката игнорира всички такива оферти и е доволна от външния си вид. Прекрасната фигура и съвършени крака дори я превръщат в един от секссимволите на тениса заедно с Габриела Сабатини. Андре Агаси, който по това време също е сред най-харесваните тенисисти, предпочита Щефи пред актрисата и модел Брук Шийлдс.
Най-успешната тв водеща в света -
Опра Уинфри
е горда с афро-американският си произход. Когато един от шефовете в телевизията, където работела като говорителка на новините, казал, че широкият нос не е подходящ за екран и трябва да го коригира, тя категорично отказала. Тя се съгласила само с нареждането да си оправи косата, която некадърен фризьор изгорил дотам, че трябвало да я подстриже късо. Опра се убедила, че талантът и характерът са нейният билет за успеха, а не визията .
Родната тв звезда
Гала
никога не е получавала ултиматум от шефовете или продуцентите си да коригира каквато и да е част от себе си. Русокосата водеща на "На кафе" обаче сама проявява критичност към чертите си. Гала си признава, че не харесва особено носа си и дори си е мислела да се подложи на пластична интервенция. За радост на многобройните си фенове тя така и не се решава на тази стъпка и продължава да радва окото с естествената си хубост. Единствената драстична промяна, която тя прави по себе си, е ежедневната преса за изправяне на къдравата си коса. Причината е, че Гала никога не е харесвала буйната си и естествено къдрава грива, а се възхищава на правите, гладки коси ала Шарън Стоун.
Считаната от мнозина за образец и модел за женската хубост
София Лорен
в началото на кариерата си е била подложена на критики за външния си вид. На пробните снимки за първата роля продуцентите поставят ултиматум да коригира носа си - или няма да получи ролята. София обаче е непреклонна, че няма да пипне нищо по себе си, и те са принудени да се подчинят на "кралица София". Въпреки недостатъците, заради които я критикували, като твърде голям нос, огромна уста и широка брадичка, публиката се влюбва в нея и тя се превръща в най-голямата звезда на италианското кино. Характерната визия на София пленява даже Холивуд и големия актьор Кари Грант, който предлага брак.
Носителят на "Оскар" -
Ейдриън Броуди
днес е щастлив, че не е минал под ножа на пластичния хирург. Той твърди, че като малък бил комплексиран от големия си нос, защото връстниците му често му се подигравали. Ейдриън обаче издържал на изкушението да промени тази част от лицето си, защото вярвал, че тя му придава индивидуалност - нещо много важно за актьорската професия. Разбрал, че е взел правилното решение, когато заради нестандартната му визия го ангажирали за първата му голяма роля в "Пианистът". След безспорния пробив на големия екран чаровникът Броуди вече е търсен и като рекламно лице на известни марки и брандове.

Източник: http://www.trud.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини