Афлек бил сбъркан за Фасбендер заради размера на члена си

Бен Афлек с усмивка сподели, че е бил объркан за колегата си Майкъл Фасбендер заради размера на мъжкото му достойнство. Случката станала по време на Годишните награди на американската продуцентска гилдия, където режисьорът на „Двама мъже и половина“ Чък Лори помислил Афлек за другия актьор, оглеждайки какво се крие в долните му гащи.

Бен, който се очаква да изиграе Батман в продължението на лентата за Супермен „Man of Steel“, бил във възторг от новината, че мъжкото му достойнство е оценено като голямо, но си признал, че е бил объркан за своя колега.

Пенисът на Бен станал обект на внимание, след като Чък Лори се качил на сцената в хотел „Бевърли Хилтън“ и обяснил, че ходил по малка нужда до звездата на наградите „Златен Глобус“ миналата седмица.

„Да, пиках, и да, той може да играе Батман“, казал Чък пред слисаната публика.

Всъщност историята според съпруга на Дженифър Гарнър изглеждала така: „Бях на бара и някой дойде до мен и ми каза: „Знаеш ли, че има един мъж на сцената, който казва, че имаш голям член“. Тогава му отговорих: „Знаеш ли, че винаги става така. Единственият път, в който се случва това и аз го пропускам. Благодаря ти много, Бог да те благослови, който и да си. Често ме бъркат с Мат Деймън, но много рядко с Майкъл Фасбендър“.“

Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини