Нина Добрев и Иън Сомърхолдър признаха, че помежду им все още има химия

Нина Добрев и Иън Сомърхолдър показаха, че може да са скъсали, но все още са в отлични отношения и имат сили да се шегуват с миналото. Двамата красавци от сериала „Дневниците на вампира“ се появиха заедно на сцената на наградите „People Choice Awards“.

Нина и Иън скъсаха в началото на миналата година, но явно феновете им не са съвсем готови да се откажат от екранната връзка на героите им Елена Гилбърт и Деймън Салваторе. Двамата бяха наградени за най-обичана телевизионна двойка на церемонията на 8 януари.

При взимането на трофеите си 24-годишната Добрев и 35-годишният Иън се пошегуваха така: „Уау, това е лудост! Можеш ли да повярваш, че минаха почти пет години в изграждането на тези образи“, започна той.

„Прав си, да!. Но знаете ли какво е смешното, че в началото на сериала Елена всъщност мразеше Деймън“, отвърна Нина. „Ти излизаше с брат ми!“, отвърна Иън, позовавайки се на епичната любовна история на Елена със Стефан Салваторе (изигран от Пол Уесли).

„Е, ти уби брат ми“, контрира тя. „И тогава ние започнахме връзка и в реалния живот“, каза той. „И след това се разделихме в реалния живот“, добави тя. „И все пак нашите герои продължават да са двойка в шоуто“, продължи той.

„Това изобщо не е неловко!“, засмя се тя. „А най-хубавото е, че между нас все още има химия!“, завърши Сомърхолдър и целуна бившата си любима за радост на зрителите.

Двойката имаше връзка повече от три години до май/2013. Източник каза пред списание Us Weekly, че те са изключително близки към момента и че ще продължават да работят заедно, тъй като са много добри приятели.

Източник: tialoto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини