"Господари на ефира" се завръщат в ефира на Нова телевизия на 9 септември 2013 година

Цифрови или не, "Господари на ефира" се завръщат в ефира на Нова телевизия на 9 септември. Това, за разлика изключването на аналоговия телевизионен сигнал на 1 септември, е сигурен факт.

Преди броени дни екипът на шоуто засне и промото за началото на 11-тия си сезон, което ще се завърти към края на август.

В него тандемът на Зуека и Рачков, които ще стартират като водещи, пародира именно един от популярните рекламни клипове, част от информационната кампания за преминаване към цифров сигнал.

Компания им правят трите Адреналинки на шоуто, а в ролята на "човека-цифровизация" е Алексей Кожухаров, познат на зрителите от "Като две капки вода" и "Пълна лудница".

Арена на действието е съвсем истинският хол на Адреналинката Ками, която се проявява като любезен домакин на снимачния екип. Той пък, от своя страна, без малко и съвсем нелюбезно да счупи телевизора й.

Преди старта на историческата дата Зуека и Рачков заедно с продуцента Джуди Халваджиян ще бъдат гости на "Здравей, България" на 4 септември 2013 г., където ще разкажат какво може да очаква публиката  през 11-я пореден сезон на "Господари на ефира".

Източник: avtora.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини