Как да се предпазваме от уроки

Уроките се предизвикват от „лош поглед“, чрез който се предава негативна енергия. Цветът на очите няма голямо значение. Урочасването се подтиква от злоба, ревност и завист, то може да бъде съзнателно и несъзнателно.

Първите симптоми, по които разбираме, че сме урочасани са главоболие, липса на жизнени сили, свиване в корема и болки в областта на челото и очите.

За да се предпазваме от уроки, трябва да изпълняваме няколко прости ритуала.

Когато говорите с човек, от който усещате негативна енергия, скръстете ръце и крака. В тази затворена поза се затваря биополето и се предпазва от навлизане на лоша мисъл.

Негативното влияние може да се отблъсне и чрез червен конец на ръката.

Друго изпитано средство е да поставите 3 меднимонети на челото си. Опитайте се да се отпуснете, да мислите за приятни неща и направете няколко вдишвания и издишвания.

Водата също се нарежда сред методите за предпазване от уроки. Ако усетите, че към вас идва негативна енергия след раздялата с човек, който ви носи тези емоции, измийте очите и ръцете си със студена вода.

Смята се, че по този начин отмивате лошите помисли, които се е опитал да ви предаде.

Огънят също може да пречиства от уроки. Запалете една свещ и погледнете към пламъка ѝ – по този начин негативната енергия, която ви е предадена, ще „изгори“.

Друг популярен метод е изгарянето на собствената снимка. Урочасаният трябва да вземе собствена фотография, да я нареже на малки парченца и да я запали. Вярва се, че по този начин ще се освободи от негативните емоции, които са му предадени.

Християнската религия вярва, че най-мощното оръжие за защита от лоши помисли е кръстът. Той трябва да е плътно прилепнал към тялото и да не се отдалечава от главата на повече от1 метър.

Най-употребяваният способ, по които се разбира дали един човек е урочасан, е да сипете в 2 чаши вода и мляко в еднакви количества.

Предложете на лицето една от двете напитки. Смята се, че урочасаните предпочитат млякото, защото се привличат от белия му цвят.

Източник: sanovnik.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини