Нова страшна катастрофа отне човешки живот

Петима младежи загинаха при тежка катастрофа, станала рано тази сутрин. Тежкият пътен инцидент е станал между Елин Пелин и гара Елин Пелин, предаде БГНЕС.

Загинали са петима души - младежи на възраст между 18 и 21 години. Инцидентът е станал около 6:45 часа. Сигналът за катастрофирал лек автомобил "БМВ" е подаден от шофьор на преминаваща кола. На мястото веднага са изпратени полицейски патрули, медицински екип и спасители от районната служба за пожарна безопасност и защита на населението. Медиците са установили смъртта на пътувалите в леката кола.

Установено е, че младежите са потеглили с автомобила от паркинга на стадиона в Елин Пелин около половин час след полунощ с намерението да тестват мощността на автомобила. Управлявал е собственикът на колата, съобщиха от МВР.

В колата пътували момиче и четири момчета. При удара са загинали всички. Момичето е на около 16 години и четирите момчета - на възраст от 18 до 21 години. Предстои изясняване на обстоятелствата, довели до тежката пътна злополука. Назначени са експертизи.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини