Антония Петрова пак нашумя. Бащината и къщурка - също!

Фамозната къща на Антония Петрова, построена с приходите от малотиражката "Съперник"

След като Антония Петрова отново нашумя със своя светска изява, този път в ябанджийско, се сетих за твърдението и, че вилата на семейство Петрови е от доходите на малотиражният вестник "Съперник"!

Както и да погледне човек това ексцентрично творение на архитектурата - сумата, която е броена за него не е под 200 000 лева! Като за по-голяма точност би трябвало да знаем и колко е броил г-н Иван Петров за терена, на който е построена. Но каквото и да казваме - без точно разследване от страна на компетентните органи ще е трудно да може да се каже точната сума....

Дали това е от печалбата на вестника ще е трудно да повярваме! Вестникари от бранша твърдят, че едвам свързват двата края... За справка и съпоставяне съм направил и снимка на Мърчаевският манастир "Света Троица", който е с панорамен изглед към вилата на Петрови. Същият бледнее пред колосалният замък.

Оставям на читателите да преценят до колко Антония Петрова ни казва истината. Задоволявам и интереса на не малък брой читатели, които проявяват интерес към строителното и архитектурно творение, за което е беседвано неведнъж, като за тази цел публикувам няколко снимки на замъка.

Текст и снимки: Бисер Боянов

 

Източник: perunik.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини