С табелка на врата поротив тютюнопушенето

С окачена табела на гърдите с надпис "Моля не пушете! Имам нетърпимост към тютюневият дим!" се спасява от колегите си пушачи Общински съветник от ГЕРБ в Перник!

До крутата мярка съветникът е прибегнал след като безуспешно молил колегите си в продължение на дни и седмици да не пушат по време на общата им работа в стаите на Общинският съвет. След като никой от колегите му пушачи не се трогнал от вербалните протести - общинският съветник се принудил да принтира, ламинира и окачи на врата си споменатият по-горе надпис, като с това напомнял на всички постоянно за молбата си.

Напомняме ви, че наскоро проверка на РИО установи, че в Община Перник не се пуши. Твърдение, меко казано странно за всеки, който поне веднъж се е качвал за нещо в общината. Сега на прицел е Общинският съвет, където явно пушенето на закрито си е отново на мода независимо от клетвите на нашите избранници, че ще спазват Закона! Говори се, че самата Д-р Мария Маринова, съпруга на шефа на РЗИ - Перник, Д-р Валери Симеонов се отнасяла неглиже към проблема с пушенето на закрито в Общинският съвет. Камо ли пък да си мислим, че би сезирала съпруга си за тази нередност...

Гениалните управници са се прочули именно с това, че уважават чуждото мнение и зачитат чуждата лична свобода. С културата на зачитането на чуждите права и тяхното спазване започва и завършва всяко едно мъдро управленско решение. Не можем да си мислим, че нашите управници ще спазват другите закони щом забраната за пушене на закрито им се опъва.

А Д-р Маринова да вземе да сезира съпруга си за тези нарушения! За да не се налага да го правим ние...

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини