ВИДЕО: Само кабелите на Людмил Стойков достойни да красят пернишките стълбове

Пред закона някои са "по-равни"

Само кабелите на КТ "Кракра", притежавана от не безизвестния пернишки бизнесмен Людмил Стойков се оказаха достойни да висят по стълбовете на Перник!

При започналата днес акция за изрязване на въздушните кабели на Интернет доставчиците се оказа, че РДНСК се командва от служители на въпросната кабеларка и техните кабели не се режат!

Това по същество обезсмисля идеята, с която уж бе поставено началото на вкарване на въздушните кабелни мрежи под земята. По закон - всички въздушни кабели, положени в кварталите с високо жилищно застрояване трябва да се положат подземно. На пук на закона, обаче (пред който уж всички сме равни) - единствено на пернишката кабеларка се даде право да виси по целия град във въздуха.

Свидетели сме на поредното безумие, допуснато от управляващите ни без никакъв срам и свян! Пред очите на всички се нарушава закона и то не от кой да е, а от същата тази наша държава!

Началникът и служителите на РДНСК днес бягаха от нашата камера като дявол от тамян. Същите категорично отказаха да дадат обяснения. Същите са се заканвали след това да съсипят всички, които са дръзнали да ги притесняват с въпросите си.

Пощадени от ножиците се оказаха и кабелите на БТК, които също в голямата си част са положени въздушно. Добре известно е, че както кабелите, така и стълбовете на БТК са напълно незаконни!

Вижте видеото. То говори само...

 

 

Източник: perunik.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини