Законите не важат за родното ДНСК

ДНСК се кълне в закона, ама закона за тях не важи!

На времето в армията ни учеха, че преди да имаш правото да изискваш от някого да спазва служебните си задължения - самият ти трябва да си пример за подражание на всички останали!

Не така, явно, разбират работата си в родната ДНСК. Тръгнали на щурм срещу "грозните" кабели на Интернет доставчиците, срещу остъклените поради нищета и мизерия балкони на народа, срещу изнесените по фасадите на блоковете климатици - властимащите чиновници съвсем са забравили да се погледнат в огледалото и поне малко да се приведат във вид, достоен за подражание!

А огледалото показва, че самите те работят в сграда, чиито външен вид въобще не отговаря на изискванията на така иначе почитания от тях Закон за устройство на територията, с чиято помощ те се опитват да се саморазправят с гражданите на цяла една държава.

Самата сграда на ДНСК в София, както сами можете да се уверите от снимковия материал, е опасана с незаконни кабели. По фасадата висят топлообменници на климатици, заедно със захранващите ги кабели под 220 волта напрежение. Да не говорим за служебната кола, паркирана пред входа, която трябва да предизвика (ама кой знае защо не предизвиква) умопомрачение у всеки уважаващ себе си полицай!

Старата българска поговорка "Не ме гледай какво правя, а ме слушай какво ти говоря" с пълна сила важи и за родното ДНСК.

До кога?

Източник: perunik.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини