Ани Салич и младежите от ГЕРБ чистиха Рударци

Водещата Ани Салич и младежите от ГЕРБ  взеха активно участие в почистването на село Рударци днес. Инициативата е съвместна на местния клуб на ПП ГЕРБ,кмета на курортното селище Богдан Богданов,в сътрудничество на местните жители и медийна група БТВ. Днес от тук започва инициативата „Да почистим България за един ден”,каза кметът на Рударци Богдан Богданов.

Успяхме да докараме контейнери за разделно събиране на отпадъците и се надявам жителите и гостите на курортното селище да  изхвърлят боклуците там,където трябва. От общината пък обещаха да извозят събраните отпадъци на 1 и 2 –ри април, информира кметът на Рударци. ”Това е първото общо действие на такова гражданско сдружение,което се случва днес благодарение на  местния бизнес и благодарение на кмета Богдан Богданов”,каза водещата на новините по БТВ Ани Салич. Много млади хора излязоха днес по улиците на Рударци. Силно рамо ни удариха и младежите от ГЕРБ,които специално дойдоха от Перник, за да се присъединят към нас. Надявам се и по други населени места в България това да се случва,да излязат хората и да почистят градовете и селата си. Държавата не ни е длъжна,повече ръце могат да свършат и повече работа,допълни Ани Салич. Всички трябва да разберем,че ние сами трябва да изчистим страната си и после пак ние да пазим чисто. Тази национална кампания си има първи стъпки и без организация като днешната, това няма как да се случи, сподели още Ани Салич.

Надяваме се да дадем добър пример на децата си,обединиха се в надеждите си кметът на Рударци Богдан Богданов и водещата на новините по БТВ Ани Салич,които днес бяха довели и децата си,за да помагат при чистенето на населеното място.

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини