Предлага за
390 лв.

Професионални курсове по фризьорство, козметика и грим в Хасково

Обява №53910

Професионални, лицензирани КУРСОВЕ по ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА и ГРИМ към Професионален учебен център "Европа"- Варна в Хасково!

1. Фризьорство: първо и второ ниво (по 80 ч.)- по 390 лв.2. Професионален грим: 350 лв. (25 ч.)3. Козметика: първо ниво- 400 лв. (80 ч.)Времетраене: Между един и два месеца в удобно за курсистите време.

Внимание: След всяко завършено ниво, курсистите получават Удостоверение за професионално обучение за част от професия, което допълнително се заплаща в размер 10 лв. След всички (4) завършени нива, курсистите получават Свидетелство за професионална квалификация от МОН за пълна професия (не се заплаща допълнително), с която могат да открият собствен бизнес и важи по изискванията за работа на кораби и в чужбина. Европас сертификат се заплаща допълнително- 50лв.

Обученията в Хасково се провеждат само в Студио за красота "Sense of beauty" на ул. "Бяло море"-1 по предварително утвърден график (индивидуално и в малки групи) от висококвалифициран преподавател.Промоционални, най-ниски за региона цени. За записване и информация: 089/5572410.

Последни новини