Как захарта влияе на мозъка?

  • 21-01-2019 12:41
  • 1485
  • 0
  • 0
Яденето на сладко предизвиква реакция у вкусовите ви луковици, храносмилателната система и мозъка ви. Сладкото активира центъра на удоволствието, подобно на действието на алкохола и никотина - големи количества сладко водят до повишаване нивата на допамин, което е и причината да искаме още. Никол Авена обяснява защо не трябва да прекаляваме със сладкото.Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Perunik.COM ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Последни новини