Моят път към йо-йо съвършенството

  • 08-07-2018 11:52
  • 1558
  • 0
  • 0
Спомняте ли си дните, когато се опитвахте да завъртите йо-йото или ако сте били по-добри, да "разходите кучето"? Още не сте видели нищо. Световният йо-йо шампион от Япония БЛАК разказва вдъхновяващата история за това как е открил страстта на живота си и после омайва с представление, което ще ви накара да извадите обратно йо-йото от шкафа.Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Perunik.COM ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Последни новини