Радка Тилева

 • 29-01-2018 20:28
 • 8152
 • 0
 • 8

2 коментара

 • 1
  Фа
  Фани
  6 0
  00:53, 30-01-2018

  Стискаме палци на момичето да се справя.Много ме разчувства тази вечер.Почти всеки от нас има по някое дете навън заради крадливите ни управници.Заради тях не могат да се приберат децата ни, заради тях чакаме да видим внуците си поне от време на време.Хора, искате или не трябва да вземем съдбата в ръцете си и да не им позволяваме да продължават да безчинстват.Искаме да се приберат децата ни, искаме да са при нас внуците ни.

 • 2
  Ах
  Ах
  4 0
  14:37, 30-01-2018

  Правете повече такива предвания.Никой от хубаво не си е тръгнал от страната ни.Всеки се е измъчил и тогава е тръгнал да търси навън работа и друг живот. Изпразниха страната заради алчноста си.Толкова народ скита навън немил и недраг заради тия изроди дето само лапат и все не им е достатъчно.Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Perunik.COM ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Още от България в мен

Последни новини