Протест пред Общината заради изсечените чинари

  • 01-05-2014 21:00
  • 8140
  • 89
  • 19
Граждани и еколози протестираха днес срещи изсечените чинари в центъра на града. 50-годишните дървета бяха премахнати от общината преди няколко дни, което предизвика недоволството на хасковлии. Природозащитниците твърдят, че чинарът е едно от най-здравите дървета и може да живее 2000 години.Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Perunik.COM ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Последни новини