На МВР не им пука за нашите сигнали

Решетката-убиец


Преди два дни ви информирахме как една метална решетка може да превърне в гроб за служителите на НАП техните собствени канцеларии. Подробности за проблема можете да прочетете тук.

Както ви обещахме - опитахме се да подадем сигнал за тази опасност към Началника на Областно управление “Пожарна безопасност и защита на населението” в Перник, комисар инж. Иван Атанасов Видоловски.

Оказа се, че за връзка с него на Интернет страницата на МВР-Перник е посочен телефон, но не е посочен е-нейл адрес. Телефонът или даваше заето, или никой не пожелаваше да отговори на нашето обаждане.

Решихме да изпратим материала на е-мейл адреса, даден за връзка с началника на МВР-Перник - pernik@mvr.bg. Съвременните средства за Интернет комуникация ни позволиха да изискаме от получателя потвърждение, че е-мейлът ни е бил получен и че е бил прочетен от получателя.

Потвърждение за получаване на е-мейла получихме веднага. Но каква беше изненадата ни когато след близо 24 часа получихме следното съобщение:

Your message

To: ODMVR Pernik

Cc:

Subject: Сигнал за нарушение на правилата за пожарна безопасност

Sent: Tue, 20 Mar 2012 23:15:57 +0200

was deleted without being read on Wed, 21 Mar 2012 12:16:47 +0200

 

Услужливият сървър на МВР ни уведоми, че нашето съобщение, заедно със съдържащият се в него сигнал е било изтрито без да е било прочетено!

Ще се въздържим от квалификациите за това деяние, които съвсем първосигнално ни идват на ум и само ще кажем, че не спираме до тук: Днес подадохме същият сигнал от сайта на МВР директно до Главен комисар Николай Славев Николов - Директор на ГДПБЗН. Същият отгоре на всичко е от Перник и се надяваме да набие канчето на когото трябва, както трябва и където трябва, защото от подобно бездействие зависи живота на много, ама много хора! Те, освен служители са също майки, бащи и близки на още повече хора.

А пък те от своя страна излизат да гласуват поне веднъж на няколко години! 

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини