Спецакция-кьорфишек е бил ареста на родителите на Ралица

Малина Начкова, майка на снователката на групата във Facebook, озаглавена “Аз НЯМА да гласувам за Бойко Борисов и ГЕРБ!” Ралица Начкова, разказа какво се е случило днес, след като са били арестувани заедно със съпруга й при поредната “спецакция” на МВР.

Излизаме със съпруга ми с колата и паркирахме пред офис на мобилен оператор, за да си платим сметките за телефоните. Аз останах в колата и разговарях с дъщеря ми Ралица по телефона, когато чух, че по колата се хвърля все едно снежна топка. След малко на прозореца видях човек с качулка и насочен автомат. Казаха ми да спра да говоря по телефона, като дъщеря ми, последното, което е чула е било да легна на земята”, – обясни Малина Начкова.

Закараха ни в нашата къща, като аз многократно питах за какво става въпрос и защо се прави всичкото това. Отговора беше: “Трай, ма! Когато му дойде времето, ще разберете!”, – разказа все още разстроената Малина Начкова.

Тя сподели още, че спецполицаите са обърнали къщата им с “главата нагоре, изпочупиха вратите, а мен през цялото време заедно със съпруга ми ме държаха пред къщата пред очите на съседите с белезници”.

Впоследствие казаха на съпруга ми, че полицията е работила по сигнал, че в дома ни имало акцизни стоки. При прпетърсването на къщата не намериха абсолютно нищо, след което ни закараха във 2 РПУ, където ме накараха да напиша обяснение коя съм, какво съм завършила, работила и т.н.”, – продължи разказа си Малина Начкова.

Адвокат Марин Марковски е поел случая и с неговото отиване във 2 РПУ София, Малина и Петър Начкови са били освободени и срещу тях няма да има образувано наказателно производство.

Източник: PIA

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини