Най-старателните първолаци получиха награди от Миньор

ПФК Миньор зарадва първокласниците в Перник. Най-старателните от тях получиха коледни подаръци от клуба, които бяха връчени от Томислав Павлов, Иво Стоянов и Илиян Илиев три дни преди един от най-светлите християнски празници.

Отличени бяха девет дечица от пет училища – Милена Кирилова и Стивън Красимиров от VII ОУ „Г.С.Раковски”, Камелия Божинова от X ОУ „Алеко Константинов”, Симона Димитрова и Антоан Антонов от XI ОУ „Елин Пелин”, Милеслав Лъчезаров и Борислава Рангелова от XIII ОУ „Св.Св.Кирил и Методий”, Екатерина Йорданова и Мартин Петров от СОУ „Д-р Петър Берон”.

Всички те са били най-прилежни и най-красиво са изписали своите специални тетрадки, които получиха от футболния клуб в началото на учебната година.

Най-много радост в очите на дечицата предизвика подаръкът официална фланелка на отбора. Батковците им подариха още химикалки, бонбони, картички, CD с четирите песни на Миньор – официалния химн, „Ре-контра от Перник”, „Айде Миньоро” на Тодор Трайчев и песента на Мишо Шамара „Шум за Миньоро”. Класовете пък получиха календар за новата 2012 г.

„Бъдете живи и здрави и продължавайте да се стараете, защото ви очакват още награди в края на годината. Весела Коледа и щастлива Нова година!”, пожелаха на своите малки фенове Павлов, Стоянов и Илиев.

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини