Десислава ще участва на Евровизия 2012

DESS, или Десислава, със сигурност ще се пробва на Евровизия 2012. Певицата депозира песента си в БНТ в последния ден на обявения срок за подаване на музикалните произведения.

„Не успях предния път и обещах да не разочаровам хората, които искат мен на този конкурс. Така че - предадох песента - тя е едно ритмично, модерно и много зареждащо парче. Дело е на музикантите от „Симфоникс" - Борислав Миланов, Sebastian Arman и David Bronner. Аз също участвах в композирането. Текста е отново на Боби и Себастиан - един страхотен екип! Те между другото, миналата година работиха с Поли Генова, така че са доказали качествата си", обясни избора си DESS.

Тя е работила с момчетата от „Симфоникс" преди две години, тъй като тяхно дело е дуета на Десислава с Костас Мартакис „Agapi mou". „Деси е един изключителен артист! Тя е не просто уникална певица и композитор, тя е творец в пълния смисъл на тази дума" - каза Борислав Миланов. Песента за „Евровизия 2012" се казва „Love is alive" и DESS обещава едно парче, „в което да се влюбиш".

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини