След Вихрен Матев - и Димитър Огнянов поиска главата на Петър Трендафилов!

Димитър Огнянов - Кандидат за кмет от РЗС

Кандидата за кмет на Перник от РЗС, Димитър Огнянов ще иска оставката на Петър Трендафилов от поста Председател на общинската избирателна комисия в Перник!

Това потвърди самият той пред репортер на perunik.com. Повод за това негово искане е вихрещото се в ОИК беззаконие и безпринципност при решаването на постъпилите в ОИК жалби, както и активното изпълнение на служебни задължения от страна на председателя на ОИК като Директор на ОПС по време на предизборната кампания!

"Още утре пускам жалба до ЦИК, в която ще визирам произвола и липсата на какъвто и да било морал и законосъобразност при вземаните в ОИК решения! Не може човек, който не знае, че е трябвало да си вземе отпуск, да изпълнява тази отговорна длъжност в ОИК! Ще искам смяната на Трендафилов с човек, който познава законите и умее да ги прилага на практика!", закани се Огнянов!

Напомняме на читателите, че в изминалите няколко дни ОИК взе няколко, меко казано - спорни решения по подадени в ОИК жалби! От решенията се вижда потресаваща некомпетентност и несъобразяване с нормите на закона!

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини