ПП „Другата България” - с Бюлетина №10 на изборите! Листа с кандидатите за общински съветници

Списъка си с кандидатите за кмет и съветници в Общинския съвет регистрира вчера ПП „Другата България” в Перник. За партията и нейните кандидати ще се гласува с Бюлетина номер 10  

 „Както бяхме декларирали още в началото в листата включихме както членове на партията, таки и независими кандидати, които приемат нашата платформа и са доказани професионалисти и изявени личности със свои позиции в град Перник“, заявяват от партията.

Списъкът от 17 души се оглавява от Вихрен Матев, който е кандидат за кмет  на Oбщина Перник. Второто място е на Маргарита Касел – териториален представител на ПП „Другата България” за Перник, на трето е Павел Черийски - дългогодишен синдикалист, а на четвърто – Д-р Виктор Банов - Доктор на богословските науки.

Пълният списък на общинските съветници, подкрепени като граждани от ПП "Другата България" е следният:

  1. ВИХРЕН ГЕОРГИЕВ МАТЕВ - IT специалист, работил над 10 години във водеща Американска фирма в областта на нефтената промишленост. Има богат опит в управлението на големи инфраструктурни и ИТ проекти. Управител на фирма за доставка на Интернет и IT услуги. Известен с активната си гражданска позиция по наболели теми за града и общината ни, както и с делото, което заведе и спечели срещу Община Перник за отмяна на "Синята зона".
  2. МАРГАРИТКА ДИМИТРОВА КАСЕЛ - Еколог, журналист и бизнес-дама. Управител на фирмата "Блек форест пюър уотър", занимаваща се с проектиране, доставка и изграждане на пречиствателни станции за бита и промишлеността. Представител на няколко германски фирми в този сектор за България. Дългогодишен Директор на международна екологична фондация с офиси в над 20 държави в Европа и света. Директор на фондацията за международно сътрудничество "Балкан Нет" в България. Член на управителният съвет на "Балкан Нет" в Европа.
  3. ПАВЕЛ ГЕОРГИЕВ ЧЕРИЙСКИ - Дългогодишен синдикален лидер, известен с непримиримата си позиция в защита на интересите на работниците от всички браншове на промишлеността. Работи в "Напоителни системи" - Перник. Известен с гладната си стачка против закъснелите заплати на работниците във фирмата през 2010 г. Заместник-председател на Националната федерация "Земеделие и горско стопанство" - Подкрепа . един от учредителите на синдикат "Подкрепа" в Перник.
  4. ВИКТОР ВАЛЕНТИНОВ БАНОВ - Доктор на богословските науки, специализирал в Швейцария и Франция и защитил докторска дисертация в Римския Източен Институт, автор на книгата „Ивановските стенописи от ХІV век и идеите на исихазма”, председател на Сдружението „Св.Св. Кирил и Методий и Св. Бенедикт".
  5. ЕМИЛ НИКОЛОВ ХРИСТОВ - Дългогодишен Секретар на "Съвета за сигурност" при Община Перник, началник на отдел "Кризи и ОМП". Полковник от запаса, специализирал по специалността "Икономика на сигурността" в УНСС.
  6. МАРГАРИТА ГЕОРГИЕВА ВЛАДИМИРОВА - Дългогодишен детски учител. Известна с непримиримата си позиция по важни за общината проблеми.
  7. ЕЛИЦА ЛЮБОМИРОВА ЕНЕВА - Председател на Сдружението за защита на животните "Дай лапа". Непримирим радетел за защита на правата на животните и за намаляване на популацията на уличните кучета в града ни.
  8. ИВАЙЛО АНГЕЛОВ ИВАНОВ - Бизнесмен, строителен предприемач, управител на строителна фирма,
  9. ЙОРДАНКА МАНОЛОВА СЕРГИЕВА - Стоматолог.
  10. МИХАИЛ КИРИЛОВ ПОПОВ - Бизнесмен, Управител на фирма "Мики-Мак".
  11. ЯНЕК РОСЕНОВ ПАВЛОВ - Икономист
  12. РОСЕН ИЛИЕВ РУДАРСКИ - Системен администратор във ИТ фирма. Програмист, системен анализатор и поддръжка на софтуера на компютърни системи.
  13. ЛИЛЯНА СТОЯНОВА МАНОВА - Здравен работник, медицинска сестра
  14. ЕВГЕНИЯ ДИМИТРОВА МАТЕВА - Логопед, дефектолог, аниматор, детски педагог
  15. ТИХОМИР ПЛАМЕНОВ ТИХОМИРОВ - Магистър по Бизнес-адмонистрация. Завършил Сиатълският университет в България. Работи като Академичен координатор за програмите на University of Sheffield в България. Занимавал се се с маркетинг, реклама, връзки с обществеността.
  16. БОРИСЛАВА ЕЛЕНЧОВА БОРИСОВА-ТИХОМИРОВА - детска учителка
  17. ЦЕНКА ВЛАДИМИРОВА СЕРГИЕВА - Бизнес дама, управител на фирма за недвижими имоти, активен участник в мероприятия, касаещи грижата и лечението на деца с увреждания.

 Кандидатите за общински съветници ще бъдат представени по-подробно в следващи публикации на сайта perunik.com!

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини