Още един блогър се оплака от дискриминация във фейс-групата на Скримова

Още един активен блогър, Пламен Борисов, се оплака от дискриминацията, наложена на активните членове във фейс-групата на Г-жа Скримова. Същият, в коментар в сайта perniktoday.net, пише следното: "Вярно е това за цензурата. Аз дълго бях член та нази група, без да съм активен. Още при първия коментар, който направих, не само коментара ми бе изтрит, но и аз бях изхвърлен от групата. Не че ми пука ..."

Друг активен блогър, Сашо Диманов, в коментара си твърди: "Според мен цялата дандания идва от периодични внушения на "влиятелни" субекти, като не изключвам и някакъв финикийски нюанс! Аз съм с прекрасни впечатления от всички, изредени поименно в статията (б.р. - http://www.perniktoday.net/Vasheto-mnenie/Aktivnoto-grazhdansko-obshtestvo-na-Pernik-se-izpokara.html), даже и от г-жа А. Скримова - все пак тя си гледа работата! Но винаги "изтрещявам" когато някой реши с прийомите на НЕТ-цензурата да въдворява ред и порядък с цел да услужи на субект или група, които не мислят като мен или не споделят мнението ми! С Миглен днес си поговорихме и стигнахме до общо становище, че "Всякакви такива изпълнения не помагат на никого, особено на ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО!" Затова си мисля, че колкото са по активни / в позитивен смисъл/ всякакви такива групи във ФБ и пернишките сайтове, толкова ще е по-добре на ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО! И....по притеснени пернишките политици от всички цветове!!!"

Бих добавил само, че от такива нагли посегателства трябва задължително да ни пука! Подобно поведение, особено когато е инициирано от управляващи, е първото предмостие към ограничаване на всички други наши свободи! А когато това се случи - започват да ни манипулират лесно и ставаме лесна плячка. Независимо на какво или кого.

Наистина се надявам всички да са си взели поуката от този случай и да няма оправдания от рода на "това е моята работа"! Все пак и палачите в концентрационните лагери са си "вършели работата", нали така?

Вихрен Матев

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини