Читател пита за разписания по спирките в Перник

Липсващо разписание

Читателка във фейсбук групата "Активно гражданско общество в Перник" поставя въпросът относно липсата на табели с разписанието на автобусите по спирките-както за вътреградският така и за извънградският транспорт.

Стои се на някаква спирка, автобуси за София например няма, казва тя. Пропускат се курсове, лишени сме от правото на информация.Това явно е поредното нещо, с което се налага гражданите дето си плащаме данъците да се занимаваме, така ли излиза? Няма ли отговорни лица и за това? Пак ще има питане и писане. Същата читателка малко по-рано е поставяла и други въпроси по отношение на транспорта. Тя предлагам на гражданското общество в Перник да престане да ползва услугите на опасните фирми и така да ги принуди да вземат мерки и да си сменят автопарка.

Споменатата по-горе група активно се използва от ПР-а на Община Перник, Г-жа Ани Скримова за популяризиране на постиженията на общината. Сега да видим дали Г-жа Скримова ще използва възможностите на групата да отговори на поставеният от читателката въпрос!

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини