Американска музикална телевизия откри Мария Илиева по интернет

Мария Илиева с нов успех зад граница. На 30 януари и през целия февруари американският канал за европейска музика и култура Eurochannel ще излъчва предаване, посветено на талантливата изпълнителка.

Eurochannel е сателитен канал с обхват в САЩ и държави в Южна Америка, Африка и Европа. През 2010 каналът достига до 25 милиона зрители в 25 държави. Представяйки европейския дух и култура, каналът излъчва най-доброто от европейската музикална и филмова сцена. За февруари изборът им се спря на Мария Илиева.

Едночасовото предаване, което ще се излъчва прайм тайм три пъти всяка седмица, включва клипове на Мария Илиева на български и английски език и информация за нея. Освен предаването ще има и игра за зрителите на Eurochannel, като наградата е албумът на Мария Илиева „Идвам към теб”.

Eurochannel откриват Мария Илиева чрез MySpace (http://www.myspace.com/mariailievabg) и са пленени от кадифения й глас и излъчването й.

„Поласкана съм от поканата на Eurochannel, беше неочаквана и изключително приятна изненада. Щастлива съм, че интересът на медията към музиката ми съвпада с появата на I Like, това е допълнителна мотивация и комплимент за мен.” сподели развълнувано Мария.

Премиерата ще бъде на 30 януари от 20:00 Източно Американско време. През февруари Eurochannel ще представи пред света европейската музика в лицето на Мария Илиева.

Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини