Войната на плеймейтките

Скандалите около тазгодишния конкурс „Мис Плеймейт" продължават с пълна сила. В „168 часа" редица модели разкриха истината около цялата проява и нападнаха остро, както организаторите, така и победителката Дорис Дилова.

Пикантерии около задкулисните игри в надпреварата явно има, но по интересното е, че първото място е било обещано на повече от едно момиче!

Една от фаворитките за титлата, Гергана Райчевска, която е носителка и на титлата „Мис Силикон", заяви пред „168 часа", че до последно е имала уверения от организаторите, че тя ще е победителката. „Час преди конкурса ми казаха, че всичко е наред и съм първа. Не знам какво стана, щях да припадна на сцената, когато научих името на победителката" - хвърля бомбата брюнетката.

Тя добавя, че се съгласила да участва, само защото знаела, че ще спечели. Райчевска бе една от емблемите на конкурса и месеци преди това му направи сериозна реклама. Накрая обаче остана даже и извън тройката. "Изгавриха се с мен. Ако знаех, че няма да спечеля, щях да се откажа и нямаше да изляза на сцената. Не знам дали са давани пари за нея (Дорис - б.а.). Имаше хора с пари, които натискаха аз да спечеля и тук говоря за много пари. Не за 10-20 хил. лева, а за много повече. Не ги дадоха, защото получих уверение, че, така или иначе, съм на върха" - признава Гергана.

Друга от фаворитките, Аделина Цветкова, също е бясна на организаторите от „Плейбой" и заяви, че ще прекъсне договора си с тях. 

Златка Райкова и Николета Лозанова също не пропуснаха да се намесят във новосъздалия се скандал. Те изразиха възмущението си от победителката. „Скандалът е невероятен. Ще стане същото като с „Мис Русе". Това момиче не става за плеймейтка и трябва да върне титлата. Потресена съм" - отсече русата Златка. Николета й приглася с думите, че това вече не е елитен конкурс, защото е видно, че всеки може да получи наградата. „Може би това ще е последното му издание." - заподозря новата половинка на Божинов.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини