"Борат" ще се превърне във ... Фреди Меркюри

Сериозен скандал е на път да се развихри в Холивуд. Главно действащо лице в него е небезизвестният Саша Барон Коен (Sacha Baron Cohen), чието провокативно амплоа често се оказва в основата на различни конфликти.

Този път обаче, замесени са и продуцентите от GK Films, които са решили да поверят на Коен, познат от заглавия като "Бруно" и "Борат" ролята на самия… Фреди Меркюри (Freddie Mercury).

Проектът е същият, за който ви разказахме преди дни, а снимките на биографичната лента за рок легендата се очаква да стартират в началото на 2011 година.

Сценарият ще е дело на Питър Морган, който помним от работата му над "Последния крал на Шотландия", все още обаче не се знае кой ще режисира проекта.

Иначе след дълги години на преговори, създателите на филма най-сетне успяха да се договорят с членовете и мениджъра на Queen да използват техни песни в лентата. Очаква се да чуем в нея хитове като Bohemian Rhapsody, We Will Rock You, We Are The Champions и др.

С оглед на участието на Коен обаче, е твърде възможно да се стигне до нова конфликтна ситуация, така че възнамеряваме да продължим да следим случая с интерес…

Източник: avtora.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини