Покъртителна комедия, в която Джим Кери и Юън Макгрегър са гейове

Някои истории са толкова невероятни, че ни е трудно въобще да повярваме в тяхната истинност. Такъв е случаят със Стивън Ръсел, който е не просто измамник, тикнат зад решетките за завидните 144 години, а е и безумно влюбен мъж, готов да избяга от затвора колкото пъти е нужно, заради голямата си любов Филип Морис.

"Обичам те, Филип Морис" е филм по действителен случай, който може да се опише едновременно като луда комедия и разтърсваща драма. Е, и разбира се като екзотичен поглед върху романтиката между двама мъже.

В началото на лентата Стивън Ръсел е щастливо женен полицай, чиято единствена тревога в живота е да открие истинската си майка. Намира я, но това не му носи нужното спокойствие. Следва пътен инцидент, който внезапно променя мирогледа му и той решава да си признае пред света,че е... гей.

За да задоволи новия си екстравагантен начин на живот, Стивън се превръща в измамник. Съвсем скоро това го изпраща в затвора, където среща истинската си любов – чувствителния Филип Морис . Оттук нататък няма сила, която да ги раздели. Двамата излизат и влизат от затвора, печелят купища пари и ги губят, събират се и се разделят. И всичко това заради измамите на Стивън и желанието му да се грижи за Филип и да го прави щастлив.

Вероятно ще ви се стори истинско безумие, но Стивън дори успява да изфалшифицира, че умира от СПИН, само и само за да има шанса отново да зърне Филип. И това не е само сценарий, а едно от най-невероятните бягства от затвора, които помни американската история.

Трябва да признаем, че Джим Кери и Юън Макгрегър се справят блестящо в ролите си на двамата влюбени. За похвала е още саундтрака, в който откриваме класически изпълнения на Нина Симон и Роби Дюпри. Официално лентата тръгва по българските кина от 17 септември.

Източник: club.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини