Проверки и досъдебни производства, отново на прицел нарушители

Проверка с постановление на прокуратурата е започната в РУ-Ардино след подаден сигнал, че непълнолетно момиче е наето на работа в заведение в града без необходимото разрешение. Група „Охранителна полиция“ изяснява случая.

 Незаконен превоз на животни са установили полицаи от РУ-Кърджали в хода на специализирана операция за противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места и опазване на обществения ред. В 12,40 часа вчера в района на село Железник бил спрян товарен „Фолксваген“, управляван от 36-годишен. Водачът превозвал 5 крави, без да притежава необходимите за това разрешителни. Служители на Областната дирекция по безопасност на храните са съставили акт по Закона за ветеринарномедицинската дейност.

Досъдебно производство за кражба от частен дом е образувано в РУ-Кърджали. Сигнал, че от къща в село Иванци са откраднати телевизор и спални комплекти, е подаден вчера. Посочено е, че престъплението било извършено чрез демонтиране на прозорец в интервала от 17 юни до 19 юни. Дежурна оперативна група е извършила оглед. Работата продължава сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай. Издирва се извършителят на престъплението.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини