Момче и трима възрастни пострадаха тежко при офроуд обиколка с джип

14-годишно момче и трима възрастни са ранени при инцидент с офроуд джип за преходи в планината от село Гьоврен до местността Вълчи камък и панорамната площадка в скалите. По време на екстремната разходка джипът се преобръща под пътя.Тежкият инцидент е станал на 15.06.2019 г, а сигналът за ранени хора е бил подаден в 11.50 ч. в РУ-Девин. 

При пристигане на място на екипи на ФСМП-Девин, полиция и пожарна от Девин, става ясно че возилото е товарен автомобил "Митсубиши –L 200". По планинския път 19-годишният шофьор губи управление над джипа и се преобръща под пътя.

44 годишна жена от София е с фрактура на таза и лява ключица, пострадали са и двама мъже на 45г. и 54 г. - също от София, като единия е получил множествена фрактура на пета, а другия- контузия на гръден кош и е освободен за домашно лечение.

14-годишно момче от Гьоврен е с разкъсан далак, спукани 14 ребра и с множество фрактури, с опасност за живота. Пострадалите са транспортирани в МБАЛ "Братан Шукеров", където им е оказана спешна помощ. Момчето е оперирано и е стабилизирано, но животът му продължава да е в опасност. Пострадалите туристи от София са транспортирани в „Н.И.Пирогов". 19 годишният водач е задържан за срок до 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Коментари в сайта

Последни новини