Министерството на отбраната обвини община Кърджали за неуспеха на акцията "Бъди войник"

Министерството на отбраната възнамерява да направи второ издание на кампанията "Бъди войник" в Кърджали, се казва в прессъобщение на ведомството.

Първото издание на 12 юни не е постигнало поставените цели - пред широката общественост в града да бъдат демонстрирани способностите и професионалните умения на военнослужещите от Специалните сили и да бъде дадена възможност на голям брой младежи да се запознаят с военната служба по време на информационната борса.

Според съобщението по вина на общинските власти е допуснато на този ден да бъдат проведени едновременно на близки места две важни за града събития, които целят една и съща аудитория. Конкуренция на специалните сили направила открита сцена на талантите, организирана от Детски и младежки парламент към общинския дом на културата.

Така е пропуснат шансът хората да се запознаят отблизо с Българската армия - институцията, която дава възможност на младежи от различни социални и етнически общности да намерят своето призвание в служба на Родината, се казва в съобщението.

www.dnevnik.bg

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини