Общинските съветници разискват финансови корекции по европроекти в Смолян

Извънредно заседание на Общинския съвет свиква председателят му инж. Данчо Киряков. То ще е на 17 юни 2019 г. от 16.00 часа в Сесийна зала на Община Смолян, с една единствена точка в дневния ред - Наложени финансови корекции на Община Смолян, от управляващите органи по десет проекти, финансирани от ОП „Добро управление“ и ОП „Региони в Растеж“ в размер на 600 000 / шестстотин хиляди / лева, поради допуснати груби нарушения на Закона за обществени поръчки и Правилника за неговото приложение. Ще докладват група съветници.
На пресконференция преди броени дни зам.-кметът Марин Захариев уточни, че общината е атакувала всички финансови корекции в съда и все още няма окончателно произнасяне. По думите му такива корекции се налагат на всички общини в страната, а санкциите на община Смолян били в рамките на минимума от 5 процента от стойността на проектите.
СмолянБгвести
Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Perunik.COM ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Хороскоп за 22.07.2019

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини