Трима младежи загинаха при зверски удар на пътя за Неделино

    Трима младежи на възраст между 23 и 26 години загинаха снощи при зверска катастрофа на пътя за Неделино край село Крайна. Момчетата са от златоградското село Долен, пътували с БМВ зад волана ка което бил 25 годишният Мартин Караасенов, който имал рожден ден. Младежът губи контрол над возилото заради висока скорост и се забива челно в идващ насреща микробус. От зверския удар едно от момчетата изхвърча през задното стъкло, трупът му е намерен в неузнаваемо състояние. Двамата умират на място, третият половин час след полунощ на 13 юни, след като е транспортиран в болницата в Златоград. Пострадал е и 41 годишният шофьор на микробуса от Неделино, той е транспортиран в болницата в Кърджали, за щастие с леки травми и без опасност за живота.

    Днес община Златоград обави ден на траур в памет на загиналите Мартин Караасенов на 26 години, Борислав Хаджиев и Огнян Сапунджиев. Националният флаг пред всички административни сгради е свален наполовина, отменени са всички весели мероприятия.

    Искрени съболезнования на семействата на загиналите младежи.

    СмолянБГвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ас
      Асен
      7 0
      11:30, 13 юни 2019
      Съболезнования за близките на загиналите.

      Към все още живите фенове на Ken Block - дано почва да ви увира лещата, че състезатели не сте, най-вероятно няма и да бъдете, особено с изгнили коли на по 20+ години със съмнителна изправност. Но ако все пак продължава да ви дърпа да бузите ще ви издам една тайна - измислени са едни места, на които може да показвате вашите умения/неумения заедно с други любители на високите скорости, наречени писти. Да не кажа, че достатъчно често се организират и събития, на които мирише на изгорели гуми и т.н. и имаше шансът да блеснете. Та там ръчки колкото искате давайте. На пътя не сте сами. Другите участници в движението не трябва да страдат от вашата липса на сиво вещество.

      Сполайте и умната.
    Последни новини