Още "Лъскави трошки" по VIASAT Explore през юни

Лъскави трошки
Започва всяка делнична вечер от понеделник, 3 юни, от 22:00 ч.

Сезон: 2 Брой епизоди: 13 x 60 мин.
Година: 2019

Преди година Гъс Грегъри и Уил Трикет са напуснали своите офис длъжности, за да последват мечтата си да продават и купуват колите, които хората обикновено избягват. Едва успявайки да се задържат на повърхността, те се надпреварват с времето, за да поправят на пръв поглед безнадеждни трошки и да ги продадат в рамките на една седмица.

Във втория сезон на поредицата те се захващат с тринадесет превозни средства на стойност по-малко от 1000 британски лири, сред които Ауди ТТ, Морис Майнър, Фолксваген Бийтъл, Шкода Естел и джип Сузуки и пътуват през канала до Франция, за да купят Ситроен XM.

Живот в Австралия
Всяка събота през юни от събота, 1 юни, в 07:05

Юни е посветен на австралийския начин на живот! Следваме опасните приключения на три екипа от златотърсачи в Западна Австралия, шестима капитани на лодки за лов на омари в Южния океан и компания от четирима експерти по спасяване на морски обитатели в Куинсланд. Всички те се борят със стихиите, времето, трудностите, а често и един с друг, за да могат да сложат храна на масата.

Крале на боклука
Започва от понеделник, 10 юни, в 19:35

Сезон: 2 Брой епизоди: 10 x 60 мин.
Година: 2018
Пълна с динамика и екшън, поредицата се съсредоточава върху хората, които разрушават и превръщат в скрап запуснати сгради, конструкции и превозни средства във Великобритания.

Докато взривяват с динамит стари индустриални сгради или изобретяват експлозивни устройства, с които да повалят стоманени електроцентрали, членовете на екипа са под постоянно напрежение.

Всеки епизод показва трудолюбивите герои от света на скрапа, независимо дали държат газова горелка, за да нарежат самолет, или ковашки чук и брадва, за да разчистят сграда.

Всичко, което остава след тях, бива разграбено от скулптори и колекционери, които на свой ред създават метални шедьоври - от гигантски създания до мебели по поръчка, направени от крила на самолети и части от танкове.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини