"Робин Худ" на Ридли Скот и още по TV1000 през юни

Робин Худ
Понеделник, 3 юни, в 22:00 ч.

Жанр: Екшън/ приключенски/ драма
Режисьор: Ридли Скот
В ролите: Ръсел Кроу, Кейт Бланшет, Макс фон Сюдов, Уилям Хърт, Марк Стронг

Година: 2010

Вижте историята на легендарния английски герой от 13-ти век, който се противопоставя на корупцията в местното село Нотингам с бандата си разбойници и повежда въстание срещу монархията, което завинаги ще промени равновесието на световната сила. Дали ще го смятат за крадец, или за герой, фактът е един - човек със скромно потекло се превръща във вечен символ на свободата за своя народ.

Белязаният
Понеделник, 17 юни, в 22:00 ч.

Жанр: Криминален/ драма
Режисьор: Брайън Де Палма
В ролите: Ал Пачино, Стивън Бауер, Мишел Пфайфър, Мери Елизабет Мастрантонио, Робърт Лоджия, Мириам Колон, Ф. Мъри Ейбрахам

Година: 1983

Кубинският емигрант Тони Монтана не успява да излезе от страната законно, така че навлиза в света на престъпността с приятеля си Мани Рей и създава успешна наркоимперия през 80-те в Маями. Властта на Томи нараства, както и списъкът с враговете му, неговото самолюбие и параноя.

Холивудленд
Понеделник, 24 юни, в 22:00 ч.

Жанр: Криминален/ драма
Режисьор: Алън Коултър
В ролите: Ейдриън Броуди, Даян Лейн, Бен Афлек, Боб Хоскинс, Робин Тъни

Година: 2006

Детектив открива неочаквани взаимовръзки със собствения си личен живот, докато разследва загадъчната смърт на Джордж Рийвс - актьора, изиграл "Супермен" през 1959 г. Възможна афера между актьора и Тони Маникс - съпругата на изпълнителен директор на студиото, може да разкрие истината.

Шпионски сезон
Всеки четвъртък от 6 юни, в 22:00 ч.

Потопете се в живота и времето на някои от най-страхотните агенти под прикритие в историята на киното с "Хана", "Шпионски игри", "Правилата на играта", "Чакала", "Страница 8", "Преводачката" и "Код 'Меркурий'".

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини