В Ардино се проведе състезание под надслов „Ваканция, здравей! Да играем безопасно!“

По случай наближаващата лятна ваканция във вторник в Ардино  се проведе общинския кръг на състезание под надслов „Ваканция, здравей! Да играем безопасно!“. Надпреварата се организира по инициатива на ОД МВР – Кърджали и със съдействието на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН) в Ардино . Тя  е заключителна част от Националната програма „Работа на полицията в училищата“, която има за цел да засили присъствието на полицейските служители в учебните заведения и да намали противообществените прояви и престъпления, извършвани от малолетни и непълнолетни. В тази връзка през цялата година децата се запознават с теми в областта на пътната безопасност, безопасните игри, вредата от психоактивните вещества. Специално внимание се обръща на изграждането на умения за овладяване на агресивното поведение сред подрастващите и разрешаването на конфликтни ситуации.

Учениците от пети и шести клас от  СУ „Васил Левски“ се представиха отлично и показаха завидни умения на спортното игрище. Те мериха сили в щафетни игри за сила, точност, ловкост и бързина. Всички участници в мероприятието получиха награди, осигурени от Община Ардино.

Гюнер Шукри
Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Perunik.COM ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Хороскоп за 18.06.2019

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини